torstai 29. joulukuuta 2011

H Jackson Brown: Life's Little Instruction Book

Olen saanut 10 cm x 10 cm kokoisen teoksen 160 sivua syntymäpäivälahjaksi joskus. Pienenä inhosin aforismeja ja elämänohjeita, mutta olen joskus aforismeja jopa kirjoitellut, mutta tämän kirjan afot ovat aurinkoisia ratkaisuihin pyrkiviä isoja ja pieniä. Isä on kirjoittanut pojalleen kirjasen, josta tulen hyvälle tuulelle, kun kerran vuodessa teoksen selaan läpi
Esimerkkejä
Have a dog
Look people in the eye
Sing in the shower

ja isommista asioista,  myös puolison valinnasta, mutta kirjaan vain yhden

Never invest more in the stock market than you can afford to lose

Lukuvinkki
Give yourself a year and read the bible cover to cover (itse kirjoittaisin the Bible, mutta en tiedä onko pienellä)

Avoid negative people

Yrittänyt olen :)
Seuraavan olen opetellut pikku poikana sekoitustemppujen lisäksi joskaan en pelaa uhkapelejä koskaan

Learn a card trick

ja viimeisenä tärkein, jota kaikki eivät voi enää tehdä

Call your mother
--

Axel Schefflerin Sananlaskuja teoksen vahvuus ei ole sananlaskut ne ovat tuttuja ja tunnettuja, ja jotkut tuntemattomia, mutta mukavia, olennaista on kuvitus, joka on lumoava, tyyli selviää kannesta.
---
Kolmas mukava opaskirja on kirppikseltä ostamani The Good Citizen's Handbook.
Sen on koonnut Jennifer McKnight-Trontz ja siinä on vanhoja julisteita ja ohjeita hyvään kansalaisuuteen, aika partiopoikamaisia, ja jotkut ovatkin partiolaisille, eli pese hampaat, syö vihanneksia, juo vettä, voimistele, kirja on jaettu useisiin osiin, eli Hyvä kansalaisuus alkaa itsestä, perheestä, käytöksestä koulussa ja työssä, naapuristossa, yhteisössä, maassasi ja maailmassa. Kirjassa on Amerikan perustuslakikin, kansallislaulun sanat ja ohjeita vältellä alkoholia, huonoja tapoja. Laitan vain kirjan kannen tähän. Kirja on yksinkertainen ja varsin behavioristinen, mutta näitä ohjeita noudattamalla maailma olisi parempi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti