maanantai 19. joulukuuta 2011

Jansson Tove , Jansson Per Olov Outo vieras Muumitalossa

Kirjan etukansi

Muumilaakso pelistä printscreenillä otettu kuva
Outo vieras Muumitalossa on Tampereen Metso Muumilaakso muumimuseoon tehdyn talon hienoa esittelyä, ja kehyskertomus soljuu oivasti mukana. Meillä on myös taloa ja museota esittelevä CD-peli, josta yhden huoneen kuvan kaappasin print screenillä ja pienensin.

Kirjasta en kerro muuta kuin kuvia on paljon ja se on hieno lisä muumikeräilijälle.

Museossa näytteillä olevat talo, laiva, vitriinit ja asetelmat sekä piirrokset ovat aivan mahtavia. Tila on hämärä ja muumitunnelmaan pääsee helposti.

Museoon on pienehkö pääsymaksu.

Kuvia PC-CD:n kannesta

Painamalla Jansson Tove tai muumit hakusanaa aukeaa muut rosoiset arviot selaimeen :)

4 kommenttia:

 1. Tämä on kyllä hieno kirja. Siinä on ihana käsityöläisyyden ote sekoittuneena "oikeaan", sopivalla tavalla anarkistiseen muumihenkeen. Luin kirjan maaliskuussa, jolloin kirjoitin siitä blogiini. Olisi hienoa päästä käymään Tampereella muumimuseossa, pitäisi vaan ensin tehdä asiaa tuonne mukavaan kaupunkiin.

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentista.
  Luin juttusi ja se oli hieno esittely talosta ja kirjasta.

  Museo on aika hyvällä paikalla, eli jos Tampereella käy, niin kannattaa piipahtaa Metsossa. CD-esittely on siitä hieno, että toisin kuin muut vastaavan ikäiset CD:t se pyörii uusimmassakin windowsissa :) Pelissä pääsee kaikkiin huoneisiin ja voi katsella eri kulmista, lisäksi on karttoja ja muuta mukavaa

  VastaaPoista
 3. Tämä oli hieno kirja ja kuvat olivat niin todelliset!

  VastaaPoista